1148049.jpg

Annika esitteli uudelle tulokkaalle puumajaa ja sen sääntöjä.  "Sun pitää sit muistaa et kerhosta ei lähetä ilman lupaa!" "Kerho loppuu kaheksalt", Annika jatkoi. Alexandra kuunteli tarkkaavaisena, ettei vain tekisi mitään väärin. Hän pääsi kerhoon siksi, koska oli Espanjalainen ja Annika katsoi aina Serranojen perheen.

1148052.jpg

"Kokous alkakoon!", Annika huusi ja jäsenet ryntäsivät sisään.

1148055.jpg

Kaikki istuivat pöydän ääressä. Elias, Aaro, Anneli ja Annika katsoivat Alexandraa ihmettelevästi. Ainoastaan Annika hymyili ylpeänä. "He-hei, mina olla Alexandra. Olan uusi jasen ja mina noudattaa saantoja kiltti.", Alexandra sanoi ja hymyili pienesti. "Te voitta kutsu minua Alexiksi..." hän jatkoi.

1148091.jpg

Silloin Annika rupesi puhumaan puumajan uutisista. Alex katsoi häntä vielä pettyneenä kun hän olisi halunnut jatkaa vielä. Aaro taas puolestaan oli kiinnostunut Alexista ja tuijotti tätä pitkään.

1148095.jpg

Annika vielä pölpötti ja kaikki muut katsoivat vakavana. Annika kertoi kaikista salaisimpia sääntöjä, mistä kukaan ei tiennyt... "Jonain päivänä mä sit julkasen ne ja musta tulee miljonääri!"

1148105.jpg

Kerhossa ei ollut vielä siivottu, joten lehdet lojuivat lattialla ja vanhan räsäisen tuolin päällä. No, kuitenkin kokouksen jälkeen aina maanantaisin on leikkitunti. Annika ei pitänyt tästä järjestelystä, mutta kaikki uhkasivat erota jos leikkituntia ei järjestettäisi. Aaro, Elias ja Anneli olivat jo menneet leikkimään. Alex ja Annika juttelivat vielä.

1148112.jpg

Annika sosiaalinen ihminen kun oli, puhui paljon ja jonkun oli pakko aina livahtaa, ettei Annika näkisi. Tällä kertaa livahtaja oli Alex eikä hänkään selvinnyt moitteita.

1148122.jpg

"Hei haloo, etsä saa mennä leikkii ku mä puhun!", Annika huusi hätäisesti. Alex punastui ja meni takaisin pöytään istumaan. Sen sijaan Annika meni nurkkaan ja otti nallen kainaloonsa.

1148131.jpg

"Jos ette lopeta nyt leikkimist nii mää rikon tän nallen!"

1148140.jpg 

Kaikki veivät heti lelut laatikkoon kun Alex yritti piiloutua lehtikasaan. Hän oli selvästi häpeissään ja sisäänpäinsuuntautunut. Anneli katsoi Alexia ja kuiskasi hiljaa: "Ei hätää."

1148142.jpg

Jäsenet seisoivat rivissä, kun Annika piti edelleen nallea kainalossansa. Sitten hän katsoi maahan ja osoitti leikkihevosta. "Voisko joku kertoo mullekki, et mitä tää täs tekee?" Kaikki katsoivat toisiaan ja pudistelivat päitään.

 

Ensimmäinen osa oli tässä. Mitäs piditte? Tämä on yksi suosikkiperheistäni, joten jatkoa saattaa tulla nopeasti.